Aperitiv – Covrigei cu Branza

 

Ingrediente:
500 gr. de branza dulce,
200 cascaval ras,
200 branza topita
sare, piper alb,
covrigei,
saratele

 

 







loading...

Mod de preparare:
Se amesteca branzeturile, se condimenteaza cu sare si piper alb.

Se da putin la rece , apoi cu mainile umede se fac bilute, care se pun intre saratele sau covrigei sarati si potriviti de mari. Sunt ideale pentru un platou de aperitive, avand un aspect placut.

loading...


Recomandările noastre

8 comentarii

  1. 1

    prezentarea este foarte interesanta si gustul trebuie sa fie pe masura ,nu am indoieli.felicitari pentru blog si promit ca mai trec pe aici.o zi minunata

  2. 2

    Ce idee buna! N-am facut niciodata covrigi "umpluti';-)Eu prefer sa fac covrigii, decat sa-i cumpar, dar o sa ii si umplu cu prima ocazie. Merci de idee!

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>