Caise si visine in foietaj



Un desert usor si rapid de cca. 30 de minute de pregatire. Incercati aceasta reteta, daca tot e vremea caiselor si visinilor.

Ingrediente:
* 400 gr. foetaj
* caise coapte
* visine
* crema de pudding
* 1 galbenus de ou
* alune tocate  si zahar

 

 

 

Modul de pregatire:
Se spala fructele. Din visine se scot samburii, iar caisele se taie pe jumatatei. Se întinde aluatul pe o suprafata de lucru tapetata cu faina.



Se decupeaza forme patrate. Se pune în centrul patratului, o lingura de crema, eu am folosit un puding de vanilie.

Apoi pe diagonala se aseaza fructele, caise respectiv visine. Aranjarea se apreciaza in functie de marimea fructelor.

Se impaturesc colturile opuse, umezindu-le si apasand usor. Se perie apoi cu galbenusul de ou. Se presara cu zahar si alune tocate.

Se coc cca. 20-30 minute.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

4 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.