Chec aperitiv cu vin



 

Ingrediente:
250 g faina
4 oua,
200 g de margarina,
150 g de cascaval ras,
1 cutie de ciuperci,

3 rosii
1 pahar de vin rosu,
1 plic praf de copt,
patrunzel
sare

 

 

 

Mod de preparare:
Se freaca margarina spuma. Se incorporeza faina cernuta, praful de copt si ouale batule in prealabil cu putina sare. Compozitia se subtiaza cu vin.



Eu am folosit acum, jumatate vin si restul suc de rosii. Dar este la fel de bun in ambele variante.

Ciupercile taiate din conserva se scurg, verdeata se toaca, cascavalul se rade. Cu rosiile, inainte de a fii taiate felii, faceti un soc termic( scufundati-le cateva momente in apa clocotita, apoi imediat in apa rece) pentru a desprinde pielita.

Se adauga toate in prima compozitie, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se raspoarna compozitia rezultata in tavi de chec, fie unse cu margarina si faina sau, este de de preferat o hartie pergament. Se scoate foarte usor cand este gata.

Sunt un aperitiv minunat si foarte aspectos, prin tenta de rosu pe care o capata.

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>