Chiftele din peste



Ingrediente:
400 gr. peste alb,
1 ou + 1 galbenus,
 piper, sare
pesmet, marar tocat fin,
seminte de susan

 

 

Mod de preparare:
Fileul de peste se marunteste ( nu se toaca), se amesteca ouale batute, se asezoneaza cu sare, piper dupa gust.

Se adauga si verdeata si pesmetul, cat sa se lege si sa devina o pasta consistenta. Se da la rece 1/2 ora, apoi se formeaza bilute care se tavalesc prin seminte de susan.



Se pot praji in baie de ulei sau la cuptor. Eu acum le-am facut la cuptor. Intr-o tava cu harte de copt se aseaza chiftelele si se dau la cuptorul preincalzit.

Se rotesc dupa 10-15 minute, ca sa se rumeneasca uniform.

Se pot servi simple sau cu sos remoulade, alaturi de orice fel de garnitura.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

4 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.