Chessecake cu cirese



Ingrediente:
* Pentru crusta de biscuiti:
– 250 gr de biscuitit graham
– 100 ciocolata neagra
– 150 gr unt

 

 Pentru umplutura de branza:
– 400 grame creama de branza
– 100 gr. zahar
– coaja de la o lamaie rasa
– 1 lingurita extract de vanilie
– 400 ml frisca HULALA
– 20 g de gelatina
– 2 cani de cirese fara samburi

 

 

Mod de preparare:
Crusta de biscuiti: Ungeţi un inel de patiserie sau o tavă de tort cu pereţi detaşabili (26 cm) cu puţin unt. Topiţi untul şi ciocolata (pe un vas bain-marie) sau în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.

Zdrobiţi biscuiţii într-un robot de bucătărie. Amestecaţi biscuiţii cu untul şi ciocolata. Turnaţi amestecul în tavă şi nivelaţi-l, prin presare uşoară, cu dosul unei linguri. Dati tava la rece.



Umplutura de branza:

Gelatina se pune in 5-6 linguri. de apa rece. Frisca hulala se bate la mixer. Crema de branza se freaca cu zaharul, se adauga coaja de la o lamaie. Se topeste gelatina si se toarna peste crema de branza.

Se incorporeaza si frisca, rasturnand compozitia cu o paleta de sus in jos. Se iadauga si ciresele fara samburi, apoi se toarna peste blatul de biscuiti.

Se da la rece pana crema s-a intarit.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

8 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    O nebunie de tort. Toata admiratia pentru ce retete am gasit aici.
    Totusi nu ati folosit gelatian pentru crema?
    O saptamana frumoasa.

  8. 8

    @Carol multumesc de aprecieri. Am folosit gelatina, dar am uitat sa o trec la ingrediente. In modul de preparare vorbesc despre gelatina. Multumesc ca m-ai atentionat, voi face adaugarea. Te mai astept!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.