– 20 g de gelatina
Mod de preparare:
Crusta de biscuiti: Ungeţi un inel de patiserie sau o tavă de tort cu pereţi detaşabili (26 cm) cu puţin unt. Topiţi untul şi ciocolata (pe un vas bain-marie) sau în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Zdrobiţi biscuiţii într-un robot de bucătărie. Amestecaţi biscuiţii cu untul şi ciocolata. Turnaţi amestecul în tavă şi nivelaţi-l, prin presare uşoară, cu dosul unei linguri. Dati tava la rece.
Umplutura de branza:
Gelatina se pune in 5-6 linguri. de apa rece. Frisca hulala se bate la mixer. Crema de branza se freaca cu zaharul, se adauga coaja de la o lamaie. Se topeste gelatina si se toarna peste crema de branza.
Se incorporeaza si frisca, rasturnand compozitia cu o paleta de sus in jos. Se iadauga si ciresele fara samburi, apoi se toarna peste blatul de biscuiti.
Se da la rece pana crema s-a intarit.
Ce bine arata!!!! Pofta bune sa aveti la ea!!
spectaculos,acest contrast alb-rosu,felicitari de creatie!
Brânză frumos tort, dragoste cireşe în interiorul!
Lovely:)
mama mia ce fain este acest cheese -cake.felicitari,este o reteta foarte faina.pupici draguta
@Bianca,
@alison,
@sarah……va multumesc si o duminica placuta.
moa,,,arata trasnet… sectiunea e,,,apetisanta rau 😛
O nebunie de tort. Toata admiratia pentru ce retete am gasit aici.
Totusi nu ati folosit gelatian pentru crema?
O saptamana frumoasa.
@Carol multumesc de aprecieri. Am folosit gelatina, dar am uitat sa o trec la ingrediente. In modul de preparare vorbesc despre gelatina. Multumesc ca m-ai atentionat, voi face adaugarea. Te mai astept!