Ciuperci cu amestec de carne tocata



Ingrediente:
4-6 ciuperci mari
300 gr.carne tocata porc si vita
1 ceapa rosie mica
1 ou

marar
patrunjel
sare, piper
 boia de ardei dulce
supa de carne

 



Mod de preparare:
Este o reteta asemanatoare cu Ciuperci umplute cu piept de pui sau Ciuperci umplute cu feta.
Carnea tocata si ceapa tocata marunt se distuie in ulei de masline si zeama de carne.
Cand se raceste se adauga si oul, condimentele si verdeata tocata marunt. In palariile de ciupeci se pune un cub de unt (vor fii mai fragede) si se adauga carnea.
Se dau la cuptor si se servesc calde.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    aceasta mancare seamana foarte mult cu keema arabeasca doar condimentele pentru keema sunt ceva mai numeroase.un deliciu !
    pupici si o zi minunata!

  4. 4
  5. 5

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.