Pulpe de cocos cu varza calita



 

Ingrediente:
* 2 pulpe de cocos
* condimente de pui
* 1 varza alba potrivita

* ghimbir
* coriandru
* sare
* piper

 

Mod dr preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza. Apoi se dau la cuptor, in pungi de friptura.

Separat varza alba se curata de frunzele vestede. Apoi se taie julien. Se adauga 1 lingura de sare si putin zahar. Se lasa cca o jumatate de ora sa se inmoaie.



Se pune apoi la calit, in ulei de masline. Se distiue usor, se complecteaza din cand in cand cu putina apa. Atentie nu se fierbe, ci se caleste. Cand varza este andante, se adauga ghimbir, coriandru, sare si piper dupa gust.

Asemanatoare este si reteta Pulpe pe pat bicolor de varza.

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

8 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    @Bianca ai dreptate, trebuie mai maronie, ca de aceea este "calita". Asa se face, dar cum stomacul nu mai suporta asa prajit… o calim mai putin. Pupici.

  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

    @vlad pungile pentru friptura Maggi sau Knorr, sunt un gen de celofan. Se vand in plicuri de 5 sau 8 buc sau in plic de 1 buc cu condimente alaturat. Se gasesc de cumparat in orice supermarket, la raionul cu folie de aluminiu sau hartia de copt….

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>