Pulpe pe pat bicolor de varza



 

Ingrediente:
* 4 pulpe de cocos
* condimente de pui
* 1/2 varza alba
* 1/2 varza rosie

* ghimbir
* coriandru
* sare
* piper

 

 

Mod dr preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza. Apoi se dau la cuptor, in pungi de friptura. Ceva asemanator este si reteta Pulpe de cocos cu varza calita.



Separat varza, cea alba si cea rosie, se curata de frunzele vestede. Apoi se taie in julien. Se adauga la fiecare o lingura rasa de sare si putin zahar. Se lasa cca o jumatate de ora sa se inmoaie.

Se pun apoi la calit, in vase separate, in ulei de masline. Se distiue usor amestecand sa nu se prinda. Se complecteaza din cand in cand cu putina apa. Atentie nu se fierbe, ci se caleste.

Puteti sa o faceti, dupa gust, mai calita, capatand o culoare mai maronie. Cand varza este andante, se adauga ghimbir, coriandru, sare si piper dupa gust. Se servesc fie individual, fie impreuna.

Combinatia de culori, cea alba si cea rosie, creste aspectul platoul, care devine mai apetisant. E o idee…!!!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.