Browmie cu crema de branza si dulceata de visine



De origine americana, browmie a fost inventata de un bucatar la un hotel Palmer House din Chicago (Illinois), în 1893. Conform legendei, browmie a fost creata de o gospodina din New England, care a uitat sa adauge drojdie la tortul de ciocolata, deci cand a fost scoasa din cuptor era plata.

Ea a avut ideea de a o taia in patrate pentru a o face mai prezentabila. Si asa brownie a devenit populara în Statele Unite si Canada, în prima jumatate a secolului al XX-lea.

 

 

 

Reteta de Brownie o gasiti aici… Brownie clasic. Ingredientele de baza necesare pentru a face brownie, sunt zahar, oua, faina, unt si ciocolata.



Reteta este cunoscuta si cu bucati de fructe, coaja de fructe, dar exista alte retete cu caramel sau ciocolata alba.

Acesta este de obicei însotita de crema sau frisca, dar poate varia în functie de gust.

Asa si eu i-am dat alta infatisare. Am frecat o crema de branza cu zahar fin si am lipit cate doua bucatile de prajitura. Le puteti taia in patrate, cum sunt cele clasice sau rotunde.

Am adaugat si dulceata de visine, care se preteaza minunat cu ciocolata si crema de branza. Pofta buna!

Sursa informatiilor despre istoric: Wikipédia.fr

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.