Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita



 

Ingrediente:
* 1 felie de pulpa de porc sectionata pe orizontal
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc
* 1 lingura de mustar

* salvie
* ulei de masline
* 2 betisoare de frigarui
* o varza rosie
* sare
* piper
* otet(optional)

 



Mod de preparare:
Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumătate de pahar de apa.

Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper.



Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oţet si se mai fierbe amestecând din cand in cand.

Nu o fierbeti prea mult, trebuie sa fie „al dente” ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.

Modul de preparare a fripturii de porc o gasiti AICI… Friptura de porc in punga Maggi. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.