Salata cu pui, branza si legume



Ingrediente:
* 200 g paste
* 1 piept de pui
* 100 g telemea,
* ardei rosu si galben
* 2 frunze de varza rosie

* 2-3 fire ceapa verde
* 1 castravete
* 3 rosii
* sos vinegrete
* sare
* piper

 

 

Mod de preparare
Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se scurg si se lasa sa se raceasca.



Pieptul de pui deja fiet sau prajit, se taie in cubulete mici. Ceapa verde se taie pe lung in fasii subtiri. Ardei se taie tot de lung, frunzele ce varza rosie se taie julien.

Castravetele in rondele. Rosiile in sferturi, plus de decor. Intr-un vas se adauga pastele, puiul prajit si restul de ingrediente. Se adauga un sos vinaigrette, un amestec de ulei, otet si verdeturi diferite.

Se amesteca totul bine, se tine la rece cat sa se intrepatrunda aromele si poate fi servita.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.