Salata din fennel, ciuperci, morcovi



Este o garnitura ideala pentru pentru multe feluri de mâncare. Fennelul este o legume care poate fi coapta, fiarta in apa sau pe aburi, sau prajita.

Este in mod gresit etichetat cu „anasonul”, care are o aroma de lemn-dulce. Cu toate acestea, aroma de fennel este mai dulce si mai delicata decât a anasonul.

 

Ingrediente:
* 1-2 bulbi de fennicul
* 1 morcov
* 1 dovlecel
* ciuperci
* ulei de masline
* sare
* piper

 



Mod de preparare:
La fennicul inainte de prepararea, se scot frunzele exterioare, ca sa ramana bulbul curat. Se taie julien.



Morcovul si dovlecei se taie pe lungime in fasii cu cutitul de curatat cartofii, sau cu o razalitoare.

Ciupercile la fel se taie in sferturi sau pe lung. In putin ulei si un cub de unt se pun la distuit legumele. Dupa caz, se adauga zeama de legumesi se lasa sa se inmoaie.

Se sareaza si se pipereaza. Este un acompaniament ideal pentru pentru multe feluri de mâncare.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.