Carnati prajiti cu fasole uscata



Ingrediente:
* carnati de porc
* 1 conserva de fasole,
* ceapa    * morcov
* 2 catei de usturoi

* pasta de rosii
* foi de dafin
* piper
* sare
* patrunjel

 

 

Mod de preparare:
Carnati se prajesc in ulei cu putina apa. Cand sunt gata se scot pe o farfurie.

In uleiul ramas se inabuse ceapa tocata marunt si cei doi catei de usturoi putin zdrobiti, care apoi se scot.



Morcovul se taie in cubulete, rosiile se decojesc si se toaca marunt si se adauga peste ceapa.

Se adauga si fasolea cu o foaie de dafin. Se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga verdeata tocata.

Se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste calda cu carnati prajiti..

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.