Ciuperci umplute cu feta



Ciupercile sunt delicioase si exista foarte multe moduri de a le gati. Cand au insa palaria mare, reteta de ciuperci umplute este de preferat. Imi plac mult ca sunt un antreu delicios.

Asa ca atunci cand gasesc mai inventez o umplutura. Acum le-am umplut cu branza feta. Dar si Ciuperci cu amestec de carne tocata, sau Ciuperci umplute cu piept de pui, au fost la fel de bune.

 

Ingrediente:
* 4-6 ciuperci mari
* 200 gr. branza feta sau liptoi
* 2 fire ceapa verde
* 2 lingura de smantana,
* marar
* patrunzel
* boia
* sare
* piper

 

 

Mod de preparare:
Ceapa verde se taie marunt, se amesteca cu branza, smantana si verdeturile tocate.



Se adauga sarea, piperul si boiaua de ardei dupa gust.

Cu compozitia rezultata se umplu palariile de ciuperci.

Se dau 10-15 minute la cuptor. Se servesc calde sau reci.

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>