Fasole rosie cu carnati, pe pat de piure de morcovi



Ingrediente:
* 2 cutii fasole rosie
* 4-5 carnaciori
* 1 ceapa
* 1 ardei gras rosu
 * 2-3 morcovi

* piper
*sare
* foi de dafin
* 2 catei de usturoi

 

 

Mod de preparare:
Carnatii se prajesc, iar in grasimea ramasa se distuie ceapa, morcovi, ardeiul gras, toate taiate in bucati. Se adauga si foia de dafin si doar pentru cateva momente, cateii de usturoi zdrobiti.

Se complecteaza cu putina apa.
Cand sunt toate fierte, se scot si se adauga boabele de fasole care se mai lasa cateva minute. Intre timp, fara sa se raceasca, din morcovi si ardeiul rosu, se face un piure.
Platoul pentru servit se aranjeaza ca in imagini. Intai piureul de morcovi, apoi fasolea rosie deasupra si peste, carnati taiati si aranjati in evantai.
Cred ca nu mai este nevoie de „Pofta Buna!”….



 

 

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    @alison ma bucur ca-ti place.

    @Fimère, merci bien. Bisous.

    @Just me iti multumesc pentru aprecieri.

    @Liana 10, daca ti-am facut pofta inseamna ca o sa faci si tu curand fasole. Pupik.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>