Muffins cu creier de porc si masline verzi



Cum tocmai am facut Creier pane cu trei nuante de piure, din bucatelele mici de creier ramase, m-am gandit sa fac niste briose. Este o reteta rapida si usoara, dar care are succes, fie servita calda fie rece.

 

Ingrediente:
* 3 oua
* 100 ml de lapte

* 100 ml de ulei
* 200g faina
* 1/2 plic praf de copt
* 100 g brânza
* 200 – 300 g creier de porc
* 80 g masline verzi
* patrunjel verde
* sare
* piper

Mod de preparare:
Intr-un bol se bat ouale cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se opreste mixerul si se adauga uleiul si laptele, altermand cu faina.



Bucatile de creier se taie in cuburi si se tavalesc prin faina, ca sa nu se lase la fund. Branza la fel buculete, iar maslinele feli subtiri.

Se incorporeaza incet in aluat si cu o lingura se umple forma de briose cam 3/4.

Conpozitia este pentru 12-14 bucati. Mie mi-au iesit 12 briose si a ramas pentru o forma mica de tartelette.

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Inca asa muffins nu am mai mancat trebuie sa fie tare buni!Faina reteta mai facut tare curioasa,am sa incerc sa fac si eu sper sa-mi iasa bine ca altfel ma zgarii pe ochi!pupik!

  4. 4
  5. 5
  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>