Paste penne cu kaizer



Ingrediente:

* 400 g paste penne
* 200 g kaizer (sau bacon)
* 1/2 ardei rosu
* 1/2 ardei galben

* 200 g smantana
* sare    * piper
* 5 linguri ulei de porumb
* verdeata tocata
* 50 g parmezan

Mod de preparare:
Se pun la fiert pastele penne pentru 7-8 minute. Intre timp se incinde uleiul de porumb, se adauga kaizerul taiat julien, ardeiul rosu si galben taiat in feliute subtiri si se amesteca.

Se prajeste kaiserul cateva minute, pana ce devine putin crocant. Se retrage de pe foc si se adauga smantana si verdeata tocata.
Se sareaza si pipereaza dupa gust, daca nu e suficient de sarata de la kaizer.

 



Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa, se limpezesc foarte putin cu apa rece ca sa nu se raceasca de tot si se adauga peste amestecul de kaizer, presarand si putin parmezan.

Se servesc calde.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @alison,
    @alialexa2006,
    @Gabriela,
    @judy, ma bucur ca si voua va plac pastele. O zi frumoasa si pupici.

    @Fimère, merci pour ton commentaire, contente que cela te plaise, cette recette est bonne et facile. Bisous.

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.