Sote de pui cu legume si ardei copti



 Ingrediente
* 4 pulpe de pui
* 2 morcovi
* 2-3 cartofi
* 200 g fasole verde
* zeama de pui

* 2 catei de usturoi
* ghimbir proaspat tocat
* sos de soia
* ulei de masline

 

 

Mod de pregatire:
Intr-o tigaie mare sau wok, sotati pulpele de pui in ulei, la foc mare, pana fac o crusta, apoi coborati focul.

Puneti sare si piper dupa gust, adaugati zeama de pui si lasati pe foc cat este nevoie.

In aceeasi tigaie, dupa ce scoateti carnea, sotati morcovi tăiati în fasii, cartofi taiati în patru.



Adaugati apoi fasolea verde, ghimbirul proaspat tocat şi usturoiul fin tocat.

Puneti inapoi pulpele de pui si sos de soia. Mai lasati cateva minute până când lichidul s-a absorbit.

Se serveste impreuna cu ardei copti.

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Dă-i un răspuns lui Fimère Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.