Tagliatelle cu ficatei de pasare



Ingrediente:

* 500 g ficatei de pui
* 300 g tagliatelle
* 2-3 rosii
* 2-3 catei de usturoi
* 2 lg pasta de rosii
* sare
* piper.

* 1 lingura de busuioc proaspat tocat
* 2-3 lg ulei de masline

 



Mod de preparare:
Pastele tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.

Ficatei de pui se spala, se condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate.



Rosiile se taie cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa cateva minute.

Se aseaza pastele pe o farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat tocat.

Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.