Carnaciori in foietaj



 

Un aperitiv usor de facut si tare gustos pentru orice ocazie. Se servesc calzi sau reci.

 

Ingrediente:
* 1 pachet de foietaj – 400 g
* 250 g carnati mici (ca pentru bere)
* 1 ou batut (pentru a unge pateurile)
* susan
* sare

 

 

Mod de preparare:
Foietajul se lasă la dezgheţat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru că trebuie să fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aşa cresc frumos şi se fac mai repede.



Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuţit foarte bine ascuţit, ca altfel se vor lipi straturile şi nu va creşte bine.

Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

11 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    @Danutza multumesc si te mai astept. Pup!

    @Daniela ai dreptate cu o bere sunt si mai buni. Pup!

    @Reka, in general ca un foietaj ca sa iasa bine trebuie sa fie dat la rece 15-20 de minute dupa ce ai lucrat cu el, apoi cuptorul trebuie incins dinainte, ca sa creasca. Te sarut.

    @JANET, multumesc o seara frumoasa. Pupici!

  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

Dă-i un răspuns lui Reka Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.