Pulpa de porc la cuptor



Ingrediente:

* 1 kg pulpa de porc
* cimbru
* salvie tocata(sau uscata)
* sare
* piper.
* supa de carne din cub
* 200 ml bere
* piure de cartofi
* ulei de masline

Mod de pregatire:

Pulpa se cureta de pielite, se sterge prin tamponare cu un servet de bucatarie si se leaga cu sfoara, ca sa capete o forma frumoasa. Se freaca cu amestecul din ulei de masline, cimbru, salvie tocata(sau uscata), sare, piper si se lasa la macerat 1-2 ore.

Inainte de fi dat la cuptor, se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele, dupa care se adauga supa si berea si se mai fierbe 20 de minute.



Dupa aceea se introduce la cuptor, pentru o ora si jumatate. Daca este nevoie se acopera cu o folie de aluminiu, ca sa nu se arda. Cand carnea este gata se aseaza pe un platou, se acopera si se lasa la odihna 15 min. si doar dupa aceasta se taie felii.

Carnea feliata se serveste cu orice fel de garnitura si cu sucul propiu alaturi. Eu am facut un piure de cartofi.

Doar atat… nu trebuie sa va chinuiti cu aranjamentul de masline feliate… a fost doar un moft. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    @lucy, grazie per la vostra visita e commento. Kisses.

    @Bianca, te sarut si o saptamana frumoasa.

    @Petite Foury, un mare adevar ai spus, nu e pasare ca porcul. Multumesc, o saptamana frumoasa.

  5. 5
  6. 6

Dă-i un răspuns lui geta Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.