Spaghete cu pui, broccoli, conopida, in sos de vin



 

Ingrediente:
* 400 gr fileuri de piept de pui
* 300 spaghete tubulare
* 250 g conopida
* 250 gr broccoli

* 2 morcovi
* 1 ardei rosu
* 1 ardei verde

* 100 ml. vin alb
* supa de pui
* 1 lg de mustar boabe
* ulei de masline
* sare
* piper
* patrunjel tocat

 

 



Mod de preparare:
Pieptul de pui deja fript se taie in bucati potrivite. Pastele se fierb in apa cu sare pentru 8-10 minute.

Conopida si broccoli se desfac in buchetele si se pun la fiert in zeama de carne de pui din cub. Se adauga si morcovii. Se fierb andante.

Se soteaza ardei taiati felii potrivit de mari, in ulei si unt. Se adauga si carnea, spaghetele, conopida, broccoli si morcovii taiati felii. Se condimenteaza.

Se adauga vinul alb, zeama de carne (daca e nevoie), mustarul boabe si se mai lasa la foc domol cateva minute. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

9 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Numai bunatati pregatiti….:)..tare bine arata!
    Ce mi-ar place sa am atata timp,..cat imi doresc sa experimentez in acest domeniu..:))dar pana atunci vin la voi in vizita de fiecare data cand faceti ceva bun..imi place ceea ce faceti..chiar daca sunt pe fuga, si nu pot lasa un comentariu..:),va apreciez foarte mult munca!
    Pupici
    Weekend placut!

  6. 6

    @MIMI, multumesc pentru prietenia ta si aprecieri. Te asteptam cu drag la masa. Pup!

    @alialexa2006, esti o dulce, te pup si un weekend placut si tie.

    @danna`s blog, m-au miscat cuvintele tale. Ai dreptate cand ai serviciu timpul este scurt. Noi, ca pensionari, stam bine cu timpul. Dar si asa, danna blogul tau este minunat si tine-o tot asa. Te pup si weekend placut.

  7. 7

    Saraaaa, astea-s macaroaneeee! spaghete tubulare n-am vazut scris pe nicio punga…
    Da-mi plac, asa ca o portie generoasa, la fel ca si gazda, si pt.mine!
    puuup

  8. 8

    @Liana, am aruncat punga, nu mai retin cum scria, dar mai mult ca sigur ca doar spaghete. Dar eu le stiu de mult sub forma de macaroane, pentru ca datarita faptului ca-s goale pe dinauntru (se pot vedea atent pe poza), ele sunt mai groase ca spaghetetle. Pup!

  9. 9

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.