Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval



O idee de mic dejun sau antreu rapid si fara pretenti, cu ce avem la momentul respectiv in frigider. Putin „aranjate”, merg si pentru un aperitiv mai pretentios. Tot o reteta cu foietaj si care s-ar putea sa va placa este si Vol-au-Vent cu crema de branza.

 

Ingrediente
* 400 g aluat fraged
* 3 rosii
* 50 g de masline
* carnati ( cremvursti)
* 50 g parmesan
* pasta de rosii
* 1 lingurirta muştar
* 1 ou
* busuioc
* rozmarin
* ulei de masline
* oţet balsamic (optional)
* sare
* piper

 

 

 

Pregătirea:
Se intainde aluatul si se imparte in 6-8 patrate sau in cercuri. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu muştar, se presara cascaval ras.

Se adauga resturi de carnati sau cremvursti ramasi prin frigider. Deasupra putina pasta de tomate, masline fara samburi tocate mare, si deasupra rosiile feliate cam de 8-10 mm.



 

 

Se condimenteaza, se presara cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti. Se stropesc cu ulei de masline, oţet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 15-20 de minute in cuptorul incins deja la 200 °C. Pofta Buna!

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    This is a beautiful crostini, with the yummy topping!

    Sara-I have an award for you to pick up at my blog. You have to copy and paste the award, and post it on your blog. Pass it on to 15 bloggers of your choice.
    You deserve this award, and more. Absolutely beautiful work!

  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.