Mic dejun cu rösti, cascaval si ou



 

Va propun un mic dejun copios, care va va incanta atat prin gust dar si prin combinatia de rosti, cascaval si oua ochiuri. E apetisant dar si satios, este exact ce trebuie pentru a face fata cu succes unei zile pline de provocari.

 

 Ingrediente pentru 2 pers:

* 2 chiftele din cartofi (rosti)
* 2 felii de cascaval
* 2 oua ochiuri
* ulei de masline
* sare
* piper
* boia dulce

 

 



Mod de preparare:
Modul de preparare al chiftelutelor de cartofi / rösti, le gasiti AICI. Acestea se aseaza cate una pe farfurie. Deasupra se pune cascavalul taiat pe dimensiumea chiftelei si prajit in putin in ulei de masline pe ambele fete. In acelasi ulei se prajesc si ochiurile de ou.

Eu am pus o forma de cerc in tigaia cu ulei si in cerc am rasturnat ochiu. Nu-i neaparat necesar, dar eu am vrut sa-i dau o forma rotunda, ca sa se potriveasca exact pe cascaval. Se sareaza, se pipereaza si se presara putina boia dulce. Este un deliciu. Totul ti se topeste in gura. Pofta buna!

Si daca va place acest mic dejun, poate o sa va placa si acest „Mic dejun englezesc”.

 

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

9 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>