Piept de pui pe pat de conopida si broccoli



 

Ingrediente:
* piept de pui la cuptor
     * 250 g conopida
* 250 gr broccoli
* 1 ardei rosu
* 1 ardei verde

* supa de pui
* ulei de masline
* sare
* piper
* patrunjel tocat

 

Mod de preparare:
Am avut un piept de pui ramas de la un pui gril. Aveam nevoie de o garnitura. Am profitat ca inca gasim conopida si brocoli si am facut un sote langa piept.

Conopida si broccoli se desfac in buchetele si se pun la fiert in zeama de carne de pui din cub, pana devin aldante. Apoi se scot si se soteaza in unt.



Am mai adaugat si rondele de ardei rosu si verde. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste alaturi de pieptul de pui si un sos de hrean, de visine, de rosii sau de usturoi.

Se presara patrunjelul tocat.

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

10 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @alison, astept sa postezi si tu pe a ta. Pupici!

    @Bianca, am uitat sa specific ca se pot servi cu un sos alaturi. E acelasi lucru ca legumele dintr-o supa, iar tu ca ardeleanca, unde supa e la loc de cinste, stii ca legumele din supa se manaca asa fierte, alaturi de carne, cu un sos alaturi? Duminica frumoasa.

    @Liana10, esti carnivora daca ataci pieptul… hahaha. Duminica frumoasa!

    @felis, multumesc, multe pupicuri.

    @adriana-lucia, Multumesc… duminica placuta!

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.