Pulpe de pui umplute cu ciuperci



 

Ingrediente:
* 6-8 pulpe intregi de pui
* 150 g ciuperci
* 1 ceapa mica
* 50 g unt
* 1 catel de usturoi

* piper
* sare
* pilaf de orez cu mazare

 

Mod de preparare:
Se spala pulpele de pui, dupa care din pulpa de sus se scoate osul si se intande putin prin apasare (nu se bate). aceasta este si diferenta fata de o alta reteta Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci.

Ciupercile se toaca cuburi si se calesc impreuna cu ceapa taiata fin in unt. Eu am folosit pulpa de ciuperci pleurotus. Se adauga sare, piper si usturoiul tocat, dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umple fiecare pulpa, dupa care se coase dand forma initiala a pulpei. Se aseaza pulpele umplute intr-o tava de cuptor, cu ulei de masline si putina apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor.



Dupa 15-20 de minute se scoate tava, se indeparteaza folia.

 

 

Cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare pulpa si se mai dau la cuptor, atat cat sa se rumeneasca si sa prinda culoare.

Se servesc alatori de orice garnitura, piure, cartofi natur, Garnitura de orez cu legume. Eu le-am servit cu un pilaf de orez cu mazare si morcovi. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.