Crema de branza cu legume

 

Crema de branza cu legume proaspete alaturi, poate fi un aperitiv, un mic dejun sau o cina perfecta. Poate fi pusă pe paine prajita sau pe paine toast. E minunata cu branza de vaci proaspata, urda sau cu branza de capra.

 

 

Ingrediente:

* 400 gr branza proaspata de vaci
* 4 linguri unt la temperatura camerei
* 1 ceapa verde fin tocata
* 1 catel de usturoi tocat
* cascaval ras (optional)
* 1 / 2 lingurita seminte de chimen
* 1 / 2 lingurita boia de ardei
* vegeta
* piper
* patrunjel si marar tocate
* paine toast
* legume proaspete

 







loading...

 

Mod de preparare:
E simplu de facut. Nici nu am ce povesti. Se toaca ceapa si ustutoiul marunt. In branza de vaci scursa bine, se adauga smantana, untul moale si se mixeaza pana cand amestecul devine ca o crema.

Se condimenteaza cu vegeta, piper, chimen pisat si boia de ardei dulce. Se adauga ceapa si usturoiul, se amesteca la mana. Se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt.

Mararul l-am pus, pentru ca mie imi place izul, dar de regula in combinatie cu chimen nu prea merge, ca-s amamndoua puternice. Crema se poate servi simpla sau cu garnitura de legume proaspete. Pofta buna!

loading...


Recomandările noastre

12 comentarii

  1. 1

    si eu fac crema de branza in casa pentru micul dejun.o prefer in locul celei cu E-uri din comert.n-am pus niciodata chimen dar o sa retin ideea.pupici

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    @sarah, chimenul ii da un iz mai aparte. Desigur nu tuturor le place, dar merita sa incerci. Pup!

    @Dulcegarii culinare cu drag te astept la micul dejun. O zi frumoasa, pup!

    @Adela Zilahi, asa parca e mai apetisant decat branza de vaci proaspata care parca nu aluneca. O zi frumoasa!

  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

    @Bianka, pup si o zi frumoasa!

    @graztiela avem gusturi comune. O zi frumoasa, pup!

    @Bianca da am schimbat formatul si am mai simplificat prin scoaterea SlideShow-urilor, care cred eu, ca blocau pagina pana se incarcau. O zi frumoasa, pup!

  10. 10
  11. 11
  12. 12

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>