Paste scoici cu pui si busuioc



 

Ingrediente:
* 300 g parte scoica
* 200 g piept de pui
* 1 morcov potrivit
   * 1/2 ardei gras verde
 * 1/2 ardei gras rosu
  * 2-3 catei de usturoi

* 100 g mazare
* 3-4 lg de porunb fiert
* 100 ml smantana
* 1-2 linguri de mustar
* busuioc verde tocat
* rozmarin
* oregano
* sare
* piper

 

 

 

Mod de pregatire:
Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei de masline pana capata culoare. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se pun intr-o sita, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

Ardei si morcovul se taie patratele si se soteaza. Se adauga usturoiul taiat fin, mazarea, de preferat cea congelata. Eu nu am avut si am folosit din conserva, a carei culoare numai verde nu este.



 

 

Intr-un vas mare se pun legumele, pastele, porumbul fiert, rozmarinul si oregano uscate si se amesteca. Se adauga bucatile de piept de pui prajit, busuiocul verde tocat si un sos din smantana si mustar. Se potriveste de sare si piper.

 




loading...



Recomandările noastre

11 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    @Bianka, multumesc. Week-end placut!

    @TeoBucatar multumim. Tu esti o dulce si mereu esti mumai cu aprecieri. Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

    @Bianca, multumesc, te sarut si un week-end minunat sa ai!

  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

    @Antonia, de cand am un ghiveci in bucatarie cu busuioc, pun in toate mancarurile. e singurul care a rezistat dintre verdeturi. Pup si Week-end placut!

    @DiaMar-bucataria galbena multumesc de invitatie, vin cu drag. O seara frumoasa!

    @maria mihalache ai dreptate, pastele sunt si bune si rapide cand esti in pana de ce sa mai gatesti. O duminica frumoasa!

  9. 9
  10. 10
  11. 11

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>