Inghetata de capsuni



 

Ingrediente:
* 500 g capsuni
* 1 iaurt mare
* 2-3 linguri miere
* 1 lingurita zeama de lamaie
* 100 ml smantana de frisca

 



Mod de preparare:
Capsunile cum a trecut sezonul lor, le-am cumparat congelate de la supermarket. Modalitatea de preparare este una extrem de simpla.

Capsunile se mixeaza si se amesteca cu iaurtul, cu mierea, cu zeama de lamaie iar la sfarsit se adauga smantana batuta. Mai bateti putin pana se omogenizeaza compozitia.



Turnati compozitia intr-un vas de inghetata, pe care il introduceti in congelator, pentu cateva ore.
Serviti in cupe speciale de inghetata, peste care puteti sa puneti sosuri si eventual o cupa de frisca, daca aveti.

 

 

Print Friendly, PDF & Email




loading...



Recomandările noastre

15 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

    @Reka cu mare drag te servesc. Pup!

    @Bianca daca citeai, vedeai ca am scris ca-s congelate de la supermarket. O seara frumoasa!

    @DiaMar-bucataria galbena cu drag serveste. O seara linistita si tie!

    @gratziela toate inghetatele sunt bune. mie imi plac mult capsunile si fructele de padure, parca au un parfum mai special.

    @Licuta Marin ai dreptate. Ne bucuram cat mai avem parte de zile calduroase. Pup!

  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>