Legume asortate la cuptor



 

Legume asortate la cuptor este o garnitura delicioasa langa orice friptura. Legumele se aleg dupa preferintele fiecaruia sau ce aveti la momentul respectiv.

Ingrediente:
morcovi
pastarnac
dovlecei
vanata
usturoi verde
ceapa verde
praz
rosii cherry
oregano
maghiran
cimbrisor uscat
rozmarin proaspat
sare, piper
ulei de masline

 

 

Mod de preparare:
Legumele se taie in rondele sau cuburi, se aseaza rasfirate pe o tava cu hartie de copt. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, maghiran, cimbrisor uscat.



 

 

Se stropesc cu ulei de masline fara sa aduagati apa. Se adauga cateva crengute de rozmarin si se da tava la cuptor la 180 °C pentru 25-30 de minute. La 15 minute se intorc, sunt gata cand devin crocante.

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.