Zucchini umpluti cu crema de branza



 

Zucchini umpluti cu crema de branza este un antreu minunat sau o cina perfecta. Zucchini sau dovlecei pot fii umpluti fie cu branza ca aceasta variata, fie carne tocata sau ciuperci. Toate variantele de retete sunt apetisante.

 

 

 

Ingrediente:
2-3 zucchini
100 crema de branza
100 g branza telemea rasa
1/3 de ardei rosu
1-2 fire ceapa verde
2-3 linguri smantana
mozzarella
ketchup
sare
piper alb
marar proaspat

 

 

Mod de pregatire:
Zucchini se spala si se taie in jumatati fara sa se curete de coaja.. Cu o lingurita se scobesc elininand miezul. Di acesta se alege bucatile fara seminte care se pun deoparte.

 



 

Intr-o tigaie cu putin ulei se distuie mizul de dovlecei tocat marunt, ceapa verde taiata marunt si ardeiul rosu tocat. Cand este gata si a absorbit tot lichidul lasat se lasa sa se raceasca. Se rastoarna intr-un bol si se adauga crema de branza, branza telemea rasa, smantana, sarea si piperul alb. Cantitatile sunt orientative, se adapteaza dupa cata umplutura avem nevoie.
Se umplu jumatatile de zucchini si se aseaza intr-un vas pentru cuptor pe care l-am uns inainte cu margarina de gatit. Se aseaza deasupra o felie groasa de mozzarella si se stropeste cu ketchup.

 

 

Se adauga ulei si putina apa si se da vasul la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 °C.

 

Se scot din cuptor si se servesc calde. Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1

    Arata splendid, iar de gust ce sa mai spun! Si eu fac asa ceva, dar la tine imi place grozav tocmai culoarea pe care o dai tuturor preparatelor…Acesta este suflet! Esti desavarsita! Felicitari!

  2. 2
  3. 3

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.