Pariziene cu sunca si cascaval

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-1

 

Pariziene cu sunca si cascaval, niste rulouri din foietaj, care se pregatesc simplu si rapid. Sunt delicioase si dispar intr-o clipa din fatfurie. Va invit sa le incercati si voi!

 

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-2-1

 

Ingrediente:
400 g aluat de foietaj
200-250 g sunca de Praga
100 g cascaval feliat
1 galbenus de ou + 1 lingutita de apa
susan

 

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-3

 

Mos de pregatire Pariziene cu sunca si cascaval:
In afara de aluat de foietaj avem nevoie de sunca de Praga si cascaval feliat.

 

x-IMG_7560

 







loading...

Se taie șunca in betisoare 8-10 cm lungime cu sectiune patrata de 1 cm latura.
Fiecare betisor se infasoara intr-o felie de cascaval ca in imaginea de mai jos.
Se intinde aluatul intr-un strat de 5-6 mm grosime si se taie in fasi cat mai lungi ca sa se poata rula.

 

v-IMG_7565

Fiecare rulou de sunca in cascaval se imbraca intr-o banda de aluat lata de 1.5 cm. Se aseaza pe o tava cu hartie de copt.
Se ung cu un galbenus de ou diluat cu putina apa si se presara cu seminte de susan.

 

v-IMG_7574

 

Se coace la cuptorul preincalzit la 200 ° C pentru 15-20 de minute pana se rumenesc.

Se servesc calde ca astfel cascavalul se topeste in gura. Daca v-am facut pofta … serviti!

 

Pariziene-cu-sunca-si-cascaval-4



loading...

Recomandările noastre

2 comentarii

  1. 1

    Mai, mi se face rau. Nu ma mai uit. Am vazut la unul dintre rulouri alta fiță de împletitură. Mai complicheisan. Faina. Pupici.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>