Chiftelute aperitiv



Chiftelutele sunt nelipsite din platourile de aperitive. Merg si simple si-n combinati cu alte ingrediente.

 

Ingrediente:
* 400 g carne de vita
* 200 g carne de porc
* 1 ceapa
* 1 ou
* faina
* 2 linguri pesmet fin
  * 1 legatura verdeaţa
* sare
* piper
* ulei

 

 



Mod de preparare:
Se trec prin masina de tocat carnea de vita si carnea de porc. Se adaugă apoi un ou întreg, ceapa distuita, pesmetul, verdeaţa, sarea şi putin piper pisat.

Se amesteca bine şi se formeaza chiftelute potrivite, care se dau prin faina si se prajesc, de preferinta, în fripteuza cu uleiul bine încins. Se servesc calde sau reci.

Potivite pentru platourile de aperitive.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.