Frigarui – aperitive festive



 

Frigarui – aperitive festive, o reteta rapida care da culoare pe platourile cu aperitive, alaturi de alte variante. Printre primele 10 retete cu cele mai multe vizualizari, se regasesc si retetele Frigarui aperitiv 1 si Frigarui aperitiv 2, de aceea am zis sa mai incerc alte variante de aperitive.

Iata o alta varianta, la fel de simple si la fel de aspectuase ca si celelalte.

 

 

Ingrediente:
* curmale
* branza Gorgonzola
* prosciutto
* cascaval afumat
* carnati Chorizo
* scobitori

 

 

Mod de pregatire:
E foarte simplu. Se folosesc curmale, care se gasesc ambalate in orice supermarket, se cresteaza si se scot samburi.. Se umplu apoi cu gorgonzola, se inchid si se infasoara intr-o fasie de prosciutto.

 



 

Se aseaza pe o felie de carnat uscat, cascaval afumat ( asta am avut eu) sau orice alt cascaval. Totul se prinde cu o scobitoare. Dar cel mai simplu imtelegeti din imagini.

 

 

Va pot garanta ca sunt niste aperitive rafinate. E un amestec extraordinar de gusturi: curmalele asociate cu gustul de mucegai al branzei, cu gustul picant al carnatilor Chorizo si gustul usor afumat al cascavalului …

E un rasfat, care va da tare bine pe masa de Revelion. Ce ziceti… va tenteaza?

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

9 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Arata extraordinar!! La prima petrecere o sa le incerc!! Ma bucur ca v-am descoperit blogul si sunt sigura ca nu o sa am decat de invatat de la dumneavoasta!! Ce e mai minunat decat o pasiune impartasita de ambii soti… Mi se pare extraordinar… Sper sa va fie pe plac si retetele mele…

  8. 8
  9. 9

    Hi there,

    I'd like to introduce to you a new website http://www.foodepix.com that we have
    just recently launched. Foodepix is a photo gallery of delicious and mouth
    watering food.

    We've seen your blog and we love your pictures and recipes. We would love
    to invite you to register with foodepix.com and upload your pictures.

    Hope to see you there. 🙂

    Thanks.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.