Sandwich cu sunca, cascaval, branza



 

Prepararea unui sandwich este rapida si usoara, obtinandu-se o gustare care se consuma cu multa placere. Sandwichul e fraged si satios.

El contine, în general, o combinatie de salata de legume, carne, brânza, si o varietate de sosuri. Pâinea care e folosita poate fi acoperita cu unt , ulei , mustar sau alte condimente, pentru a spori aroma si textura.

 

Ingrediente:
* 4 chifle
* 4 felii de sunca
* 4 felii de branza
* 8 felii de cascaval
* 2 rosie
* 2 fire de ceapa verde ,
* cateva frunze de salata
* keceap

 



Chiflele se taie in doua , lasandu-se un capat netaiat si scotandu-se putin din miez, pentru a se forma o cavitate.

 

Se spala rosiile si se taie rondele., ceapa se taie fasii potrivit de lungi, ardeiul julien.

Se unge chifla cu putin keceap. Se aranjeaza o frunza de salata, se pun apoi sunca, cascavalul, branza, alterannand cu rondelele de rosii, ardei si ceapa.

Se preseaza a doua felie de chifla si se prinde pe centru cu o scobitoare.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

1 comentariu

  1. 1

Dă-i un răspuns lui FORESTATION ROOM Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.