Cosulete cu spuma de capsuni



Avean capsuni pentru o spuma si imi trebuia o idee cum sa le servesc altfel decat in clasica cupa.

Prima idee a fost sa le pun in choix à la crème, dar cum dura mai mult sa le fac, am decis sa incerc sa vad cum ar iesi in foietaj. Si iata rezultatul…

Ingrediente:
400 gr. foietaj
spuma de capsuni

 

 

Mod de preparare:
Am intins foietajul, am decupat cu o forma cercuri. La jumatate din ele, am extras un cerc mai mic din interior.



Marginile ramase le-am lipit peste cercurile intregi, umezite cu apa ca sa adere bine.

Le-am uns apoi cu ou batut si le-am bagat in cuptorul incins. Au crescut frumos, rezultand niste cosulete pe care, cand s-au racit, le-am umplut cu spuma de ciuperci.

Si a rezultat un desert rapid si aspectos.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

4 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Dă-i un răspuns lui Corina Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.