Avean capsuni pentru o spuma si imi trebuia o idee cum sa le servesc altfel decat in clasica cupa.
Prima idee a fost sa le pun in choix à la crème, dar cum dura mai mult sa le fac, am decis sa incerc sa vad cum ar iesi in foietaj. Si iata rezultatul…
Mod de preparare:
Am intins foietajul, am decupat cu o forma cercuri. La jumatate din ele, am extras un cerc mai mic din interior.
Marginile ramase le-am lipit peste cercurile intregi, umezite cu apa ca sa adere bine.
Le-am uns apoi cu ou batut si le-am bagat in cuptorul incins. Au crescut frumos, rezultand niste cosulete pe care, cand s-au racit, le-am umplut cu spuma de ciuperci.
Si a rezultat un desert rapid si aspectos.
o idee de prezentare minunata!
Minunat,simplu,gustos si de efect!Felicitari!
o zi racoroasa iti doresc!
@alison si
@Janet.. va multumesc de aprecieri.
acuma am descoperit reteta…si si si imi place foarte mult. asa ca le voi face si eu!