Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar



 

Ingrediente:
300 g ciuperci
200 g smantana

zeama de carne
1 cub knorr de ciuperci
sare
piper alb
1 legatura marar

 

 

 

Mod de preparare:
Carnea de vita se spala si se pune la fiert ca pentru supa de vita. De aceea este de preferat sa aiba si putin os, pentru un gust mai bun ai supei. Carnea fiarta se scoate din supa, se dezoseaza si se taie cuburi.



Apoi se prajeste in putin unt. Cand capata putina culoare, se scoate din tigaie si in sosul ramas se distuie ciupercile, adaugand dupa nevoie, din zeama de carne.

Lasam sa se inabuse ciupercile. O lingura de amidon se dizolva in zeama de carne, se adauga cubul cu gust de ciuperci, sarea, piperul alb si carnea de vita.

Se adauga si smantana si se mai lasa cateva clocote, pana se ingroase putin sosul. Se adauga si mararul tocat.

Pastele tagliatelle se fierb dupa instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fost scurse, se servesc impreuna cu carnea, ciupercile si sosul rezultat.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.