Brownie clasic



 

Ingrediente:
* 200 g de ciocolata neagra
* 125 g de unt
* 150 g de zahar
* 1 plic zahar vanilat
* 4 oua

* 80 g de faina
* 1 lingurita praf de copt
* esenta de vanilie
* 100 g de nuci prajite si tocate mare

 

 

Mod de preparare:
Ciocolata rupta bucati, se pune intr-un vas pe baine-marie impreuna cu untul taiat cubulete. Se amesteca cu o spatula, pâna se topeste uniform.



Nuca se da la cuptor sa se prajeasca putin, apoi se toaca in bucati potrivit de mari.

Folosind un mixer electric se bat ouale cu zaharul. Se mareste viteza pana devine o cremoasa. Se adauga ciocolata racita putin, vanilia si faina cu praful de copt. Se amesteca la urma si cu nucile tocate.

Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se rastoarna compozitia. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se taie în patrate sau ce forme doriti…

O alta varianta aici… Brownie cu crema de branza si dulceata de visine.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.