Piept de pui in sos de ciuperci



 

Ingrediente (pentru 2 portii):
* 2 piept de pui
* 200g ciuperci
* 100 ml smântâna
* patrunjel
* sare
* piper
* ulei

 

 

Preparare:
– Într-o tigaie se pune un pic de ulei. Se prajeste pieptul de pui pe fiecare parte, pana capata o crusta frumoasa.



– Ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei se distuie timp de cateva minute.

– Se adauga si smantana, patrunjel tocat si cateva picaturi de lamaie. Se pune sosul de ciuperci peste pieptul de pui.

– Se acopera si se fierbe la foc mic timp de cel putin 5-6 minute pentru a se lega crema.

– Se serveste fierbinte.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

6 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @Daniela Ilinca reteta nu este gresita. Nu pot sa-mi dau seama de unde ti-a iesit "ciorba"…!!!
    Singura explicatie ar fi ca in loc sa distui ciupercile doar in ulei, ai mai adaugat ceva apa. Ciupercile e adevarat ca-si lasa apa, dar aceasta se absoarbe pe masura ce se distuie. Mai ramane 1-2 linguri de lichid care cu 100 g de smantana fac un sos cremos ca in imagini.
    Nu stiu ce experienta ai tu in bucatarie, dar te asigur ca eu am si nu pun retete aiurea.
    Sper ca data viitoare sa-ti iasa!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.