Mod de Pregatire Strudel cu branza:
Intr-un castron se combina branza, ouale, zaharul, stafidele si sarea.
Apoi se intinde aluatul pe o planseta, se pune branza la un capat de aluat, pe lungime.
Se ruleaza dupa ce se inchid bine partile laterale. In functie de tava se face un rulou mare sau 2 mai mici.
Intr-un castron mai mic se bate galbenusul de ou cu laptele, iar cu o pensula se intinde pe strudel, pentru a prinde culoare la cuptor.
Se coace 20-25 de minute pana cand coaja este maro auriu.
Cand strudelul este gata, se lasa un pic sa se raceasca, apoi se taie în porţii individuale si se presara cu zahar vanilat. Se serveste cald sau rece.
Quelle belle réalisation. Une vraie gourmandise.
A bientôt.
Wooow ce bine arata!!!Felicitari!!!!
Duminica frumoasa va doresc!!!
@judy, multumim si tie la fel. Pupik.
Foarte fain arata, sigur este si gustoasa. O idee buna! Duminica placuta!
Ce pofta me-ai facut! Dar nu indraznesc sa intru in bucatarie,soarele bate chiar la aragaz….asa ca… inghit in sec!
O zi cit mai placuta !