Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita



 

Ingrediente:
* 1 felie de pulpa de porc sectionata pe orizontal
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc
* 1 lingura de mustar

* salvie
* ulei de masline
* 2 betisoare de frigarui
* o varza rosie
* sare
* piper
* otet(optional)

 



Mod de preparare:
Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumătate de pahar de apa.

Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper.



Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oţet si se mai fierbe amestecând din cand in cand.

Nu o fierbeti prea mult, trebuie sa fie „al dente” ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.

Modul de preparare a fripturii de porc o gasiti AICI… Friptura de porc in punga Maggi. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

7 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

Dă-i un răspuns lui Marin Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.