Paneuri de porc cu varza dulce



 Ingrediente:

400 gr ceafa sau pulpa de porc
2 oua
faina
pesmet
1 varza potrivita
1-2 ceapa
2-3 rosii
pasta de tomate
1 ardei gras mare
1 foaie de dafin
sare
piper
ulei de masline


Mod de preparare:

Carnea de porc se taie in fasii nu foarte subtiri, care se bat, cu o folie de plastic deasupra, sa nu se strice fibra. Se condimenteaza, se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei, dupa care se scot pe o hartie absorbanta. Se pastreaza acoperite ca sa ramana calde.

Varza se taie cat mai subtire, se freaca cu sare sa se inmoaie putin. Intr-un vas cu peretii mai inalti, se distuie ceapa taiata marunt pana devine sticloasa.



Se adauga varza tocata, o foaie de dafin si piperul. Se complecteaza cu putina apa si se fierbe pana ce varza incepe sa se inmoaie. Dupa care se adauga ardeiul taiat julien, rosiile decojite si maruntite si o lingura de pasta de rosii.

Se mai lasa la fiert pana se absoarbe lichidul. Se potriveste de sare daca e nevoie si se presara marar. Paneuri calde, alaturi de varza dulce, e un meniu usor si gustos. Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

3 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.