Mini-Tarte cu crema de branza si salam



O reteta asemanatoare cu Mini Quiches cu crema de branza si prosciutto, doar ca acestea se fac cu foi de placinta. Umplutura, daca nu le faceti pentru o masa speciala… cu ce aveti prin frigider.

Mmi imi par de efect si sigur succesul e garantat. Sper sa va tentez si pe voi cu aceste mini-tarte.

Ingrediente:
* 1 pachet de crema de branza
* 2 ouă
* 3-4 linguri smantana
* 1/2 praz
* 1/2 ardei rosu
* 1 rosie
* salam uscat
* verdeata
* ulei de masline
* sare
* piper

 

 



Mod de preparare:
De la praz, partea din centru, nici cea alba nici cea foarte verde, se taie in rondele. Se distiue in putin ulei de masline. Apoi se adauga ardeiul si rosia taiate in feliute mici. Branza se mixeaza cu cele 2 oua. Se adauga si legumele distuite. Se sareaza si se pipereaza. Salamul feliat si uscat se taie in fasii subtiri si se adauga peste compozitie.

Foile de placinta se desfac, cele care nu lucram cu ele se acopera cu un servet umed, ca altfel se usuca repede si se rup. Luam o foaie, o intindem si o stopim cu putin ulei sau unt topit. Se pune deasupra alta foaie si se stopeste si aceasta. Se acopera cu a treia foaie.

Se taie in patrate de marimea cat sa imbrace o forma de briose/muffins. Se aseaza in formele de briose si se rotesc ca sa iasa ca o floare. Se umplu cu crema pregatita si se dau la cuptor pana prin culoare frumoasa. Mie mi-au ramas doua goale si am pus niste ciuperci, de aceea apar doua tarte diferite in imagini. Se servesc ca aperitiv sau antreu. Pofta buna!

 tarte





Recomandările noastre

16 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Minunata! ideia ta cu aceste minitarte.Am sa le fac si eu, arata tare bine si cu siguranta sunt si gustoase.
    Craciun Fericit ! alaturi de cei dragi.

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12

    Am facut minitartele de revelion si au avut un succes nemaipomenit ! au fost atractia tutuor ! si frumoase si delicioase ! Pupici pentru o reteta minunata!

  13. 13
  14. 14
    • 15
  15. 16

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.