Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline



 

Ingrediente:
   * 4 cartofi mari
* 100 gr branza de vaci
* 1 ceapa verde
* 1-2 rosii uscate in ulei
* 10 masline taiate marunt

* 3 linguri smantana (iaurt)
* 40 g unt
* rosii
* castravete
* patrunjel

Pommes de terre cuites au four farcies au fromage 8



Mod de preparare:
Cartofii se spala, se usuca si se infasoara in folie de aluminiu data cu unt. Se inchide folia si se coc in cuptor timp de 1 ora. Intre timp se face umplutura. Se aamesteca branza cu smantana, ceapa verde tocata, rosiile uscate tocate cubulete sau julien, maslinele maruntite si patrunjel tocat. Puteti adauga orice va place. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si menta (optional).

Cand cartofi copti se scot din cuptor, se mai lasa 3-4 minute sa se odihnesca. apoi se scot din folie. Se taie un capacel, se scoate putin din miez, cat sa putem aseza compozitia de branza. Se mananca calzi cu rosii si castraveti.

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

15 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @Lia, multumesc si week-end placut!

    @Adela Zilahi apetisant si simplu. Pup si o sanbata frumoasa.

    @Daniela cu drag si week-end placut si tie.

    @Bianka multumesc.

    @Mimmi, multumesc de invitatie. Cu mare drag am vrut de cand s-a lansat. Sper sa nu apara nimic de data asta. Week-end placut.

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.