Budinca cu broccoli, conopida si ciuperci



 

Budinca de broccoli, conopida si ciuperci o mancare pentru cei carora le plac legumele, dar in acelasi timp sunt si o modalitate de a va face copii sa manance legume.

 

Ingrediente:

* 1 buc conopida  mica
* 1 buc  broccoli
* ciuperci de conserva
* cca.100 g telemea
* 100 g parmezan
* 2 oua
* 250 ml iaurt (sau lapte)
* 2-3 lg de smantana
* unt
* pesmet
* sare
* piper
* verdeata

 



Mod de preparare Budinca cu broccoli, conopida si ciuperci:
Se desface conopida si broccoli in buchetele, se spala bine si se fierb in apa cu sare, timp de cateva minute. Intre timp, intr-un castron suficient de mare, se amesteca ouale, iaurtul si telemeaua data pe razatoare sau sfaramata cu furculita.



Se unge o tava de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet. In tava se aseaza mai intai conopida si broccoli fiarte si scurse de apa. Se adauga si compozitia de oua, iaurt si branza.

 

 

Deasupra se presara cascavalul dat pe razatoare. Se da budinca la cuptor aproximativ 40 de minute sau pana se rumeneste si capata o culoare auriu inchis. Se serveste si calda si rece.
Ca sa se poata taia frumos se lasa putin dupa ce se scoate din cuptor. Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

9 comentarii

  1. 1
  2. 2

    Cat de mult imi place !! din pacate numai eu iubesc conopida, al meu nici sa nu auda.. mereu incerc sa o ascund prin ingrediente ;)) Da-i tare buna budinca ta !! pupici

  3. 3

    Felicitari ptr noul look…si nu mai am probleme cu intratul la tine pe blog!!! chiar ma bucur mult ca imi lipsea sa intru si sa comentez la minunatiile tale. Te pup

  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.