Cand facem Rulouri de pui invelite in bacon cu piure de telina si sos de mustar sau Rulouri din ardei copti si piept de pui, dupa ce desprinm bucata mare din pieptul de pui, ne raman bucati mai mici din piept care le putem folosi alta data.
Aceasta reteta este facuta tocmai din aceste resturi de fasii de piept de pui, care se taie in julien pe lung.
* cateva ciuperci
Mod de preparare:
Pastele springli sunt niste paste cu ou, in forma de spirala, arc, care dupa fierbere se desprind ca niste franjuri (le-am gasit la real). Se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se pun intr-o sita, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie se pune un cub de unt si putin ulei de masline. Cad s-a incins, se adauga fasiile de pui sa se rumeneasca, fara a le arde.
Se condimenteaza cu sare, piper, iar la urma se adauga si rosiile uscate taiate julien si ciuperci mici si intregi sau taiate pe jumatate.
Se adauga peste paste si se servesc stropite cu sos de mustar. Se servesc calde. Se presara deasupra piper verde tocat mare. Pofta buna!
Super reteta..si prezentarea normal.
Pupici
Mmmm.. bun! A mai ramas o portie si ptr mine?! 🙂 Pup
Chiar azi am facut un rulou din piept de pui si mi-au ramas bucatele , paste am fierte de aseara …nu-s din astea , dar sunt bune oricum , asa ca ….amestecam , adaugam ce mai e nevoie si avem cina deseara . Pup pentru idee.
Foarte gustos
Ce deliciu! Am notat reteta si o s-o fac cat de curand! Pupici
yumy.pastele sunt prietenele mele.se fac repede,se mananca si mai repede.si mai mult ,sunt atat de multe retete,care mai de care mai interesanta.despre reteta ta,jos palaria din dotare,sigur a fost un deliciu.pupici