Rulouri din foietaj cu sunca presata



 

Un nou aperitiv din gama Aperitive din aluat de foietaj pe care eu le ador si pe care le fac destul de des. Acestea le-am facut intr-o seara pentru cina, deci le-am servit calde. Au fost minunate si au disparut repede de pe platou.

 

 

Ingrediente:
* 400 g aluat de foietaj
* 8 felii de sunca presata
* 60 g cascaval ras
* 1 legatura ceapa verde
* paprika
* 1 ou pentru uns

 

 

Mod de preparare:
Pregatirea acestui aperitiv este foarte simpla. Diversitatea acestor rulouri este in functie de umplutura care o folosim. Acum am folosit felii de sunca, cascaval si ceapa verde tocata.

 

 

Sursa de inspiratie a fost acest video, asa ca daca imaginile mele nu-s suficiente, il puteti accesa si voi.

 



 

Dupa ce am rulat foietajul, se taie in bucati de cca 4 cm si se aseaza in picioare pe o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei pensule se dau cu ou batut doar cu o furculita si adaugt o lingur de lapte.

 

 

Se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.

 

 

Se lasa sa se raceasca putin apoi se desprid si se servesc. Calde sunt un deliciu, se topesc in gura, dar merg la fel de bine si reci. Eventual se pot reincalzi in microunde. Pofta buna!

 

 

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

29 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    @Alina nimic mai simplu, se fac tare repede. Pup!

    @Fancy Cake ma bucur ca-ti plac. Pup!

    @Antonina S. cu mare drag serveste! Pup!

    @Simona ce dulce esti, multumesc rumos. Pup!

    @Adela Zilahi serveste cu placere, pup!

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

    @Licuta Marin multumesc, pup!

    @DiaMar ma bucur, pup!

    @Mihaela ma bucur ca si tie iti plac. Pup!

    @Emily sunt de efect intradevar. Pup!

    @Mari atunci serveste cu mare drag. Pup!

    @Adela Zilahi multumesc mult pentru premiu. Pup!

  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20
  21. 21

    @lia multumesc, pup!

    @Maya multumesc, pup!

    @miremirc, multumesc, pup!

    @lulu esti o dulce, multumesc!

    @maria elena, multumesc ca si ale tale. Pup!

    @hapleablog multumesc denota, pup!

    @Andreea-Elena C. ce nota mare… multumesc, pup!

  22. 22

    Desi optiunile noastre alimentare difera, trebuie sa recunosc rafinamentul retelor voastre, motiv pentru care va inmanez cu mare placere un premiu.
    Va stept la mine in vizita sa-l ridicati.
    Cu drag,

  23. 23
  24. 24

    Multumesc din suflet! Am descoperit acest site din intamplare dar ma voi intoarce cu placere tot timpul la el si, mai mult decat atat ii voi face publicitate pentru ca… merita!

  25. 25
  26. 26
  27. 27

    @ika scuze dar mesajul a ajuns la spam si acum am vazut. Deci legat de foietaj, este vorba de aluat de foietaj care este deja intins. Se gaseste de ori la sul de 400 sau 800 g. Eu am folosit la ce vezi in imagini doar 400 g. Te sarut!

  28. 28

    Dragilor , m-am hotărât să las câteva cuvinte la reţetele pe care le fac. Plec la Simona şi acolo are cine-mi aprecia talentul culinar acum în plin post . Diţă este în post crăciunului…
    Vă îmbrăţisez cu drag.

  29. 29

Dă-i un răspuns lui Sara & Miki Anulează răspunsul

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.