Un aperitiv rapid pentru orice masa festiva cu cei dragi.
Ingrediente:
6-8 felii de sunca presata
200 g branza ricotta
60 g branza topita
2 oua fierte tari
1 catel de usturoi
vegeta
piper alb
verdeata tocata
1-2 linguri de maioneza
Mod de preparare:
Un aperitiv foarte cunoscut si rapid de executat. Avem nevoie de felii de sunca presata dupa numarul de porti dorite. Facem o pasta din branza ricotta, branza topita, vegeta, piperul alb si verdeata.
Separat fierbem doua oua tari. Albusurile se taie in cubulete si se adauga la crema de branza, iar galbenusurile se rad pe razatoarea mica.
Cu o lingurita asezam crema de branza pe fiecare felie de sunca si apoi oe rulam. Capetele rulourilor se ung cu maioneza si apoi se tavalesc prin razalitura de galbenus.
Se aseaza pe un platou si se dau la rece pana se servesc. Delectati-va!
Supetb ca de obicei. Pup
Supetb ca de obicei. Pup
Intra te rog la mine pe blog pentru ca te-am nominalizat la "Blogul anului 2012 ".
Mult succes si An nou fericit !
Te tzuc !
LA MULTI ANI 2013!
Numai bine!
LA MULŢI ANI! Multă sănătate şi fericire alături de cei dragi!
Si nu pot pleca fără să-ţi spun că rulourile arată super.