Rulouri de sunca cu branza si oua



 

Un aperitiv rapid pentru orice masa festiva cu cei dragi.

Ingrediente:
6-8 felii de sunca presata
200 g branza ricotta
60 g branza topita
2 oua fierte tari
1 catel de usturoi
vegeta
piper alb
verdeata tocata
1-2 linguri de maioneza

 

 

Mod de preparare:
Un aperitiv foarte cunoscut si rapid de executat. Avem nevoie de felii de sunca presata dupa numarul de porti dorite. Facem o pasta din branza ricotta, branza topita, vegeta, piperul alb si verdeata.

 

 



Separat fierbem doua oua tari. Albusurile se taie in cubulete si se adauga la crema de branza, iar galbenusurile se rad pe razatoarea mica.

Cu o lingurita asezam crema de branza pe fiecare felie de sunca si apoi oe rulam. Capetele rulourilor se ung cu maioneza si apoi se tavalesc prin razalitura de galbenus.

 

 

Se aseaza pe un platou si se dau la rece pana se servesc. Delectati-va!

Print Friendly, PDF & Email





Recomandările noastre

5 comentarii

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți utiliza următoarele coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.